Language : |
ZOEKEN
REGISTREREN INLOGGEN
  • Welkom op de officiele website van Steun ons Huis, een plek waar iedereen een warm hart draagt aan het Colombinehuis

  • Ons logo heeft een nieuwe aanpak gekregen, zo hebben wij een eigen stijl er naar gedraaid

  • Wist je dat: Onze website een kopie is van Colombinehuis.nl maar dan nieuwer?

  • Op het forum kan je lekker babbelen over het huis maar ook ervaringen delen met anderen

  • Met jou account waarmee je hebt aangemeld kan je foto's plaatsen in het Foto Album 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
2e editie nieuwsbrief
Auteur Bericht
Wazzyl Offline
Beheerder
*******

Berichten: 18
Lid sinds: Feb 2014
Reputatie: 0
Bericht: #1
2e editie nieuwsbrief
Hoi lichtje van het Colombinehuis!

Voor je ligt de 2e editie van de nieuwsbrief van Steun ons Huis. Hierin vind je alle ontwikkelingen rondom het Colombinehuis en de website van Steun ons Huis. In deze editie komen onder andere wijzigingen op de Colombine website en de nieuwe lay-out van de Steun ons Huis website aan bod.

Colombinehuis.nl
Op 21 maart j.l. bracht het bestuur van het Colombinehuis naar buiten dat de rechtbank het huis officieel failliet heeft verklaard. Helaas hebben alle goedbedoelde acties niet mogen baten. Het faillissement heeft ook enige invloed gehad om de website van het Colombinehuis. You are not allowed to view links. Register or Login to view. zal wel online gehouden worden, maar valt nu onder het beheer van Steun ons Huis. Daarnaast zijn er een aantal opties op de website verwijderd. Het is namelijk niet langer mogelijk om ‘vriend van Colombine’ te worden of te doneren aan het Colombinehuis. Tevens is het vanaf heden niet meer mogelijk om via de webshop bestellingen te plaatsen.

Donaties
Donaties kunnen nog wel gedaan worden via You are not allowed to view links. Register or Login to view.. Deze donaties zullen ten goede komen van het onderhoud en de daarbij komende kosten aan zowel Colombinehuis.nl als Steunonshuis.nl

Nieuwe lay-out Steunonshuis.nl
3 mei 2014 is het eindelijk zover! De huidige, tijdelijke lay-out van Steunonshuis.nl zal vervangen worden door een vernieuwde en tegelijkertijd meer herkenbaar uiterlijk. Het beheer van Steunonshuis.nl wil hierbij Envira bedanken voor de technische ondersteuning in het uitwerken van de website.

Fotoalbum
Naast de algemene lay-out zal ook het fotoalbum een metamorfose ondergaan. Het beheer heeft namelijk geconstateerd dat het plaatsen van foto’s als ingewikkeld wordt ervaren. Deze beleving willen wij graag voor iedereen verbeteren en makkelijker maken. Daarnaast zullen de foto’s die nieuw aan albums toegevoegd zijn, worden weergegeven in de slider op de home pagina. Het vernieuwde fotoalbum zal 23 mei 2014 online komen.Het beheer wenst iedereen fijne paasdagen toe!
En een bijzondere eerste editie van Koningsdag.

Tot de volgende nieuwsbrief!

Groeten,
Het Steun ons Huis Team

P.S. In de tussentijd op de hoogte blijven?
Volg ons You are not allowed to view links. Register or Login to view. of neem regelmatig een kijkje op de You are not allowed to view links. Register or Login to view..

Voor meer info kun je mij altijd mailen op Michael@rhr.fm
19-04-2014, 08:57 PM
Zoeken Reageren


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)
| | |