Steun ons Huis.nl - Lichtjes van het Colombinehuis

Volledige versie: Regels Forum - Lees dit eerst!
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Registratieovereenkomst van het Forum van Steun Ons Huis

Door te registreren op dit forum gaat u automatisch akkoord met onderstaande regels en voorwaarden.

Het is de bedoeling dat dit forum een leuke plek blijft waar men verhalen, herinnering en foto’s kan delen met elkaar. Wanneer een ieder zich normaal gedraagt zal dit automatisch zo zijn. Helaas leert de ervaring dat niet iedereen dat altijd doet. Om die reden hebben we een aantal regels opgesteld. Bij normaal gebruik van het forum, zult u hier geen last van ondervinden.

Overtreding van de regels kan leiden tot een waarschuwing, tijdelijke schorsing of permanente beëindiging van uw account. Uw IP-adres zal worden opgeslagen met elk bericht dat u maakt en kan worden opgevraagd door het beheer van het forum, mocht de noodzaak daartoe zich voordoen.

Het is verboden om berichten te plaatsen die de volgende inhoud bevatten:

- Elke vorm van discriminatie op grond van huidskleur, geslacht, seksuele voorkeur etc.
- Grof of ongepast taalgebruik zoals, vloeken, beledigingen of seksueel georiënteerde inhoud.
- Lasterende of privacyschendende inhoud.
- Reclame maken voor commerciele websites is niet toegestaan. (Een link naar een eigen website over wat u leuk vind, wat aansluit bij het doel van deze website of een link naar een goed doel is wel toegestaan)
- Elke vorm van spam
- Afbeeldingen die in welke vorm dan ook kwetsende of pornografische inhoud bevatten.
- Illegale software, warez, cracks en dergelijke mogen zowel niet worden aangeboden al naar worden gevraagd. (Als dit wel gebeurd word de toegang voor u geblokkeerd)

Verantwoordelijkheden beheerder:
- Het beheer kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de door leden geplaatste berichten
- Het beheer staat niet in voor noch garandeert de nauwkeurigheid en/of volledigheid van geplaatste berichten.
- Het beheer behoud het recht om berichten te wijzigen of verwijderen, wanneer deze op enige manier strijdig is met de regels.
- Het beheer behoud het recht om een lid de toegang tot het forum te ontzeggen, wanneer deze op enige manier iets doet wat in strijd is met deze registratieovereenkomst.
- Deze overeenkomst kan ten alle tijden aangepast worden. Hiervan wordt een melding gedaan op het forum. Als u na een wijziging lid blijft, gaat u daardoor automatisch akkoord met de wijziging.

Hoewel de beheerders proberen alle berichten die de forumregels overtreden te bewerken dan wel te verwijderen, is het onmogelijk om alle berichten die geplaatst worden te controleren. Komt u een dergelijk bericht tegen, meld dit dan bij de beheerder.

Verantwoordelijkheden leden:
- Als lid bent u verantwoordelijk voor de via uw account geplaatste berichten.
- Alle geplaatste berichten vertegenwoordigen de standpunten en visie van de oorspronkelijke auteur en zijn niet noodzakelijkerwijs de standpunten van dit forum.
- E-mail adressen, telefoonnummers en dergelijke mogen alleen geplaatst worden met uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar.

U gaat er ook mee akkoord dat alle informatie die u op dit forum invoert zal worden opgeslagen in een database en dat "cookies" zullen worden opgeslagen op uw computer om uw aanmeldgegevens te bewaren.

Alle informatie die u op dit forum invoert zal niet worden meegedeeld aan een derde partij zonder uw volledige toestemming, hoewel het personeel niet aansprakelijk kan worden gesteld voor elke poging tot hacken waarbij uw gegevens in gevaar komen.

Door verder te gaan met het registratieproces bevestigd u op de hoogte te zijn van bovenstaande regels en voorwaarden en hiermee akkoord te gaan.

Tevens bevestigd u minimaal 16 jaar of ouder te zijn of toestemming van uw ouders/verzorgers te hebben om lid te worden van dit forum.