Steun ons Huis.nl - Lichtjes van het Colombinehuis

Volledige versie: Registreren en Inloggen
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Hoe registreer je bij ons op de website, heel veel vragen krijgen wij hierover daarom even deze uitleg!

Waarom moet je bij ons op de website registreren?
Sommige functies zoals het forum, foto's en ervaringen eisen een account op de website, daarom kan iedereen een account aanmaken dat kan namelijk op 2 manieren.

1. Inloggen met Facebook - Zodra je op inloggen met facebook aan klikt dan word jou naam en achternaam gebruikt op de website, alles van je facebook word automatisch op de website geplaatst.

vele vragen door mensen op facebook ze klikken er weer op maar dan staat er als volgt u bent al ingelogd met dit account, geen nood gebruik dan je naam bij Inloggen bij gebruikersnaam en het wachtwoord veld, gebruik daarbij je jou email adres en dan het wachtwoord op te kunnen inloggen.

2. Registreren - Er kan geregistreerd worden op onze website b.v.b om anoniem te blijven, hierbij vul je bij gebruikersnaam een zogenoemde username b.v.b (Kuikentje) dan is kuikentje jou username dus kan je anoniem blijven en niemand die jou lastig valt.

Bij de registratie is het even ingewikkelder als bij facebook hier moeten velden ingevuld worden.
Deze velden zorgen ervoor dat het account veilig word aangemeld op onze website.
Na het registreren zal er een scherm in beeld komen dat er een activatie is gestuurd naar het email adres dat je hebt aangegeven. Ga naar je postvak en klik de link aan, vanaf nu kan er gebruik gemaakt worden met het account door naar Inloggen te klikken en de gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.

vanaf dit moment kan je met het account gebruik maken op ons forum, chatbox, gastenboek en het foto album.

Succes verder!